ثبت آیتم جدید در انبار برای اولین بار

در صورتی که قصد دارید برای اولین بار یک آیتم را به انبار خود وارد کنید، می بایست این آیتم را در انبار خود ایجاد کنید.

نحوه انجام

برای اینکار، پس از ورود به پنل مدیریت منوباز، از منوی سمت راست وارد بخش انبارداری شوید و سپس روی گزینه محصولات انبار کلیک کنید. در صفحه نمایش داده شده روی گزینه محصول انبار جدید کلیک کنید.

در پنجره نمایش داده شده، نام انبار مورد نظر را وارد و روی دکمه ایجاد انبار جدید کلیک کنید.

در پنحره نمایش داده شده ابتدا تعیین کنید که محصول مورد نظر شما به عنوان یک آیتم جدید برای انبار در نظر گرفته شود و یا اینکه قصد دارید از بین آیتم های موجود در منو، یک آیتم را انتخاب کنید. در ادامه به شرح هر دو مورد می پردازیم:

1- انتخاب محصول انبار از منو

کاربرد اصلی این گزینه، مدیریت موجودی انبار آیتم‌هایی است که بدون نیاز به آماده سازی مستقیما از انبار به فروش می رسند مانند نوشابه. برای اینکار کافی است در پنجره ایجاد محصول انبار جدید روی گزینه انتخاب محصول از منو کلیک کنید و از کادر انتخاب آیتم‌، آیتم مورد نظر خود را انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید که این گزینه برای مدیریت انبار آیتم‌هایی است که مستقیما در منو به فروش می رسد و با موجودی آیتم های منو متفاوت است! برای مدیریت موجودی آیتم های منو می توانید از این آموزش استفاده کنید.

2- ایجاد محصول جدید

کاربرد اصلی این گزینه، مدیریت موجودی انبار آیتم‌هایی است که به صورت مسقیم به فروش نخواهند رسید بلکه در تهیه و آماده سازی آیتم های منو مصرف خواهند شد مانند روغن. برای اینکار کافی است در پنجره ایجاد محصول انبار جدید روی گزینه ایجاد محصول جدید کلیک کنید و از کادر نام محصول انبار، اسم آیتم مورد نظر خود را وارد کنید؛ همچنین در صورت تمایل می توانید یک عکس برای این آیتم نیز تعیین کنید.

در ادامه از بخش واحد اندازه‌گیری، واحد مورد نظر خود را انتخاب کنید.

سپس از بخش نوع محصول، یکی از دو گزینه مواد اولیه یا محصول اصلی را انتخاب کنید.

در ادامه می توانید از گزینه برچسب‌ها، برای دسته‌بندی آیتم‌های انبار خود استفاده کنید. برای مثال حبوبات، آیتم‌های فاسد شدنی، لبنیات و…

سپس از بخش انتخاب انبار، انبار مورد نظری که قصد دارید آیتم خود را در آن قرار دهید را انتخاب کنید.

برای اینکار کافی است بعد از کلیک بر روی گزینه افزودن انبار جدید، انبار و نقطه سفارش آیتم را تعیین کنید.

نقطه سفارش در انبارداری به مقدار موجودی‌ای گفته می‌شود که با رسیدن به آن، باید سفارش جدیدی برای تأمین کالا ثبت شود. این نقطه به‌گونه‌ای تعیین می‌شود که قبل از اتمام کامل موجودی، سفارش جدید دریافت شود و از کمبود کالا یا توقف عملیات جلوگیری گردد.

در ادامه وقتی گزینه “آیا آیتم انبار ترکیبی می‌باشد؟” را فعال می‌کنید، در واقع دارید به سیستم می‌گویید که این آیتم از چند ماده اولیه تشکیل شده است. به عنوان مثال، فرض کنید “خمیر پیتزا” یک آیتم ترکیبی است که برای تولید هر ۱ کیلو، نیاز به ۶۰۰ گرم آرد، ۲۰ گرم روغن و ۲ گرم مخمر دارد.

بنابراین، هر بار که ۱۰ کیلو خمیر پیتزا به انبار (مثلاً آشپزخانه) وارد می‌شود، سیستم به صورت خودکار موجودی انبارهای تعیین شده برای آرد، روغن و مخمر را کاهش می‌دهد؛ به طوری که ۶ کیلو آرد، ۲۰۰ گرم روغن و ۲۰ گرم مخمر کم می‌شود. این روش به شما کمک می‌کند تا همیشه موجودی دقیق مواد اولیه و آیتم‌های ترکیبی را در کنترل داشته باشید.

برای اینکار کافی است مطابق ویدیو زیر، تیک گزینه آیا آیتم انبار ترکیبی می‌باشد؟ را فعال کرده و آیتم های تشکیل دهنده محصول مورد نظر را انتخاب کنید.

در نظر داشته باشید که نسبت مواد اولیه تشکیل دهندهِ آیتم های ترکیبی را هنگام ایجاد سند ورود به انبار می توانید تعیین کنید.

جهت مشاهده آموزش ثبت سند ورود به انبار می توانید از این لینک استفاده کنید.

در نظر داشته باشید که لیست مصارف یک آیتم انبار (فروش مستقیم برای آیتم های انتخاب شده از منو و یا ایجاد یک آیتم ترکیبی انبار) را می توانید از تب مصرفی‌ها، مشاهده کنید.

در پایان کافی است روی دکمه ایجاد محصول انبار جدید کلیک کنید.

برای مشاهده و مدیریت آیتم های ثبت شده نیز کافی است از بین تب‌های بالای صفحه، انبار مورد نظر خود را انتخاب کنید تا به آیتم‌های آن دسترسی داشته باشید.

امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. در صورتی که همچنان در این خصوص سوال یا ابهامی دارید می توانید از بخش نظرات، سوال خود را مطرح کنید.

در این آموزش می خوانید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا عبارت مورد نظر خود را در کادر زیر وارد نمایید.